Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TEMAOymacıdan 2016 flatcast radyo temaları,suyun içinden gökyüzünü seyretmek,radyo temaları, radyo temaları,flatcast hareketli temalar
Estağfirullah Çetin kardeşim, teveccüh ediyorsunuz .Ben de kendimce her gün bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum.şunu paylaşayım sizle acizane.hareketli bölümün dışında kalan yerleri ayrı bir katman olarak keserek resmin üstüne koyulmadımı,sabit gibi görünen bölgeler de programın bütünü içerisinde olduğun dan katman hareketliliği o kısmı da etkiliyor titreşimler oluşabiliyor .Birde hareketli temalar radyo da patlamasın diye photoscape'ye atıldığından scapenin çözünürlüğü yetemiyor ve helede bazı renk geçişleri daha fazla patlıyor.Tabiki bu benim acizane kendimce fikir ve deneyimlerim yanılıyorda olabilirim.Sadece paylaşmak istedim.Yine de sizin kendi fikir ve deneyimleriniz şüphesiz daha önde gelir .Saygı ve hürmetlerimle . Ayrıca yorumunuz için de Teşekkür ederim.