BELGİN
Emektar Admin
[h=2]
[/h]
Tavuk kanatlar sosun içinde 1 saat bekletilir. Ağzı kapanan bir kapta olursa iyi olur buzdolabında saklayın.Daha sonra teflon bir tavaya tavuk kanatları yerleştirin .Üzerine halka halka kesilmiş patatesleri ve biberleri ekleyin tuz karabiber serpin. Tavanın altını açın ve hafif kızarmasını bekleyin daha sonra üzerini geçmeyecek kadar su ekleyin ve orta ateşte kaynamaya bırakın.Patatesler ve kanatlar yumuşayınca servise hazırdır.
[/h]
- 1 kg tavuk kanat
- 2 yemek kaşığı salça
- 4 yemek kaşığı sıvı yağ
- 6 yemek kaşığı su
- Tuz, kırmızibiber, karabiber
- 2-3 patates
- 3-4 sivri biber
- Tuz karabiber
- Su
Tavuk kanatlar sosun içinde 1 saat bekletilir. Ağzı kapanan bir kapta olursa iyi olur buzdolabında saklayın.Daha sonra teflon bir tavaya tavuk kanatları yerleştirin .Üzerine halka halka kesilmiş patatesleri ve biberleri ekleyin tuz karabiber serpin. Tavanın altını açın ve hafif kızarmasını bekleyin daha sonra üzerini geçmeyecek kadar su ekleyin ve orta ateşte kaynamaya bırakın.Patatesler ve kanatlar yumuşayınca servise hazırdır.