BELGİN
Emektar Admin
[h=2]
[/h]
Şekeri ve suyu tencereye koyup 10 dakika kadar kısık ateşte kaynatıyoruz.
Soğuyan revaniye sıcak şerbeti döküp, şerbetini çekene kadar dinlendiriyoruz. Soğuduktan sonra afiyetle yiyebilirsiniz.
[/h]
- 3 yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı portakal suyu
- 1. 5 su bardağı un
- 1 su bardağı irmik
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- Portakal kabuğu rendesi
- 2. 5 su bardağı şeker
- 3 su bardağı su
Şekeri ve suyu tencereye koyup 10 dakika kadar kısık ateşte kaynatıyoruz.
Soğuyan revaniye sıcak şerbeti döküp, şerbetini çekene kadar dinlendiriyoruz. Soğuduktan sonra afiyetle yiyebilirsiniz.