BELGİN
Emektar Admin
[*=center]2 paket çikolatalı puding
[*=center]2, 5 paket petibör bisküvi
[*=center]İri dövülmüş ceviz
[*=center]Süt
Üzeri için;
[*=center]Krem şanti
[*=center]Süt
[*=center]Çikolata sosu
Pudingi üzerindeki tarife göre pişirelim. Yalnız yarım su bardağı az süt koyalım ki kıvamı biraz katı olması için. Pudingi ocaktan aldıktan sonra 5 dakika kadar ilk sıcaklığının geçmesini bekleyelim. İri parçalara böldüğümüz bisküvi ve cevizi içine katıp kaşık ile bisküvileri fazla kırmadan karıştıralım. Hangi kalıpta yapmak istiyorsak strech filmle kaplayalım. Hazırlamış olduğumuz pastayı içine koyup kaşıkla düzeltelim. Buzlukta 2 saat beklettikten sonra servis tabağına ters çevirip strech filmi çıkartalım. Krem şantiyi üzerindeki tarife göre hazırlayıp buzdolabında biraz katılaştırdıktan sonra pastanın her yerini kaplayalım. Üzerine çikolata sosu ya da meyve sosundan koyalım. İstediğimiz şekillerde süsleyelim. Dilimleyerek servis edelim. Afiyetler olsun.