BELGİN
Emektar Admin
- 2 su bardağı hindistan cevizi
- 1 su bardağı şeker
- 4 yumurta akı (büyükse 3 yeterli)
- 80 gram sütlü çikolata
- Antep fıstığı
Yumurta akını mikserle biraz çırpın daha sonra hindistan cevizi, şekeri de ekleyerek kaşık yardımıyla karıştırın. Ceviz büyüklüğünde parçalar alın ve yuvarlayın. Yağlı kağıt serili tepsiye hindistan cevizi toplarını yerleştirin. 180 dereceli fırında 20-25 dakika pişirin. Sütlü çikolatayı benmari usulü eritin. Fırından çıkardığınız hindistan cevizli koko kurabiyelerin soğumasını bekleyin. Yağlı kağıdın üzerine bir tatlı kaşığı benmari usulü eritilmiş çikolatadan dökün ve üzerine hindistan cevizli koko kurabiyeleri koyun. Afiyet olsun.