BELGİN
Emektar Admin
[h=2]
[/h]
[/h]Öncelikle kabımıza domates salçasını, biber salçasını, rendelediğimiz sarımsakları, tuzu, pulbiberi, naneyi ve sıvı yağını ekleyip hepsini karıştıralım. Son olarak galeta ununu azar azar ekleyip bir güzel karıştırıp kıvamını arzuya göre ayarlayabilirsiniz. Son olarak servis kabına ilave edip, servise hazır edelim. Afiyet Olsun♡
Not: Çemenimizi buz dolabında ağzı kapalı kavanozda muhafaza edelim.

[/h]
- 4 yemek kaşığı domates salçası
- 2 yemek kaşığı biber salçası
- 5 diş sarımsak
- Yarım Türk kahve fincanı sıvı yağ
- 3 yemek kaşığı galeta unu (arzuya göre, artırıp, eksiltebilirsiniz)
- Nane
- Pulbiber
- Tuz

Not: Çemenimizi buz dolabında ağzı kapalı kavanozda muhafaza edelim.