BELGİN
Emektar Admin
- 1 su bardağı süt
- 1 çay bardağı toz şeker
- 50 gr tereyağı
- 1 çorba kaşığı kakao
- 1 paket vanilya
- 2 paket kakaolu petibör bisküvi(sade de olur)
- 1 su bardağı fındık
- 1 su bardağı soğuk süt
- 1 paket sade krem şanti
- 2 su bardağı hindistan
Bisküvi ve fındığı robotta un haline getirelim
Tereyağı eritelim .Sonra kakao vanilya süt şeker karıştıralım hamur haline getirelim
Krem şantiyi sütle hazırlayalım ve Hindistan cevizi ekleyip iyice karıştıralım
Tezgaha streç serelim hamuru üzerine alalım .Bir kat daha streçleyelim ve hamuru merdaneyle açalım krem şantiyi üzerine yayalım sonra yavaş yavaş rulo yapalım sterçleyip dolaba bırakalım 1 saat dinlendirelim .Servis yapacağınız zaman dilediğiniz gibi süsleyin deneyin pişman olmayın .Afiyet olsun