Neler yeni
  • ☼ FLaTCaST ELELE'YE FACEBOOK , RESMİM.NET , HIZLIRESİM.COM , TİNYPİC.COM , PİC-UPLOAD.DE , DİRECTUPLOAD.NET aracılığı ile resim, gif vb. görseller kesinlikle eklenmemesi önemle rica olunur. Eklendiği an görevli arkadaşlar tarafından silinecektir!!! ☼

BELGİN

Emektar Admin
Katılım
23 Şub 2015
Mesajlar
978
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Web sitesi
www.forummavis.com

  • 1 kilo ıspanak
  • 3 adet soğan
  • 1 paket baklavalık yufka
  • 200gr tereyağı
[h=2][/h] Ispanaklar yıkanır ve yarım saat kadar sirkeli suda bekletilir. Süzülen ıspanak irice doğranır. Tencereye önce soğanlar konulur ve az miktar sıvı yağda kavrulur. Daha sonra ıspanaklar da kavrulur tuz ve karabiber eklenip soğutulur.
Yufkaları ikişer adet alıp yağlanır ve uç kısmına ıspanaklı harçtan konulup kıvrılır. Son yufka da bittiğinde kalan yağ üzerlerine sürülür ve yufkalar pişmeden önce dilimlenir. 180 derecede iyice kızarana kadar yaklaşık 45 dakika pişirilir. Afiyet olsun


 
Emegine yüregine saglık paylaşım adına tşklr
 
Ben teşekkür ederim Mustafa bey.
 
Tarifinize sağlık,yiyenlere afiyetler osun Belgin hanım.
 
Teşekkürler Musa bey.
 
Geri
Üst Alt